Doen, durven of de waarheid?

Gepubliceerd op 22 mei 2021 om 20:10

Ik ben erg benieuwd hoe je kat de vachtverzorging ervaart, zeg je:

  • Ja hoor, geen enkel probleem, dat varkentje was ik wel even, oftewel doen?
  • Twijfel je of je het kunt, of vindt je kat het misschien een minder goed plan, oftewel durf je het?
  • Vertel mij de waarheid, door mee te doen aan onderstaande poll, en kans te maken op het boek "klitvrije kat, zo doe je dat" van Wendy Govers-Van Thiel. Uit degenen die een reactie achterlaten onder het bericht, wordt een winnaar van het boek geloot. 

 

Uiteraard zal ik dan later ingaan op de resultaten in een nieuwe blog.

 

STEM!

Hoe ervaart jouw kat de vachtverzorging als je het zelf doet?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Fleur
3 jaar geleden

Als mijn kat mij ziet met de borstel en ik roep haar komt ze met veel plezier naar mij toe. Dan begin ik haar rug en zijkant te borstelen. Dit lijkt ze lekker te vinden want al snel laat ze zich op de grond vallen. Zodra ik dan met de borstel richting haar buik ga is ze er klaar mee en begint ze klagelijk te mauwen. Als ik dan toch probeer om te borstelen moet ik oppassen dat ze mijn hand niet met 4 poten aanvalt. Nu moet ik echt stoppen en loopt ze mauwen weg.

Jolanda
3 jaar geleden

Ik moet lilly hoog nodig van een aantal klitten ontdoen, dus ik raap alle moed bijeen en begin. Aangezien ze niet de makkelijkste is met borstelen vrees ik het ergste. Na de eerste klit heeft ze er al genoeg van ze piep even en draait haar om. Ik zie haar denken "jij plaagt mij, dan pak ik je weer terug", en pets daar heb ik de eerste tik te pakken, een forse schram op mijn vinger is het resultaat. Ik heb er genoeg van en Lilly ook, het is tijd om op zoek te gaan naar een kattentrimmer.

Gina
2 jaar geleden

Silver houd niet van kammen, de zijkant en kop is prima, onder zijn kin ook maar 10 minuten red ik niet.Als zijn staart gevaarlijk begint te zwaaien,kan ik beter stoppen voor hij mij aanvalt.