• Mobiele trimsalon
  • Drenthe, Groningen, Friesland
  • Katvriendelijk
  • Vachtsparend
  • 06-20467986

Ik ben erg benieuwd naar je ervaringen met de trimbehandeling. Laat hieronder een reactie achter!

 

 

Enkele recensies

Rixte:

Voor mijn senior ( 18.5 jr.) Maine Coon met erg vervilte vacht en Spondylose zag ik het somber in. Kan zo'n oude kat nog wel getrimd? Omdat hij kan uithalen was ik bezorgd. Maar Inge was rustig, professioneel en wist precies hoe ze te werk moest gaan. Noah heeft het goed ondergaan, ik was helemaal verbaasd dat alles zo goed ging. Zelfs zijn nagels zijn nog geknipt. Hij is nu bevrijd van een last en merk dat hij meer beweegt. Ja, oude katten kun je zeker trimmen! En bij Inge in zeer goede en zorgzame handen!

 

Gea:

Ik vond de trim behandeling voor mijn wat oudere kater erg goed gedaan door Inge en ben tevreden. Ze nam rustig de tijd om mijn kat op zijn gemak te stellen om vervolgens nauwkeurig te kammen en te trimmen. Fijne en betrokken kattenvriend die ik ten zeerste aanraad.

 

Jeanette:

Op aanraden van de dierenarts heb ik contact opgenomen met Inge om onze oude, angstige kat te laten trimmen. Een gouden greep. Inge heeft in alle rust bij ons thuis onze kat geholpen. Het trimmen verliep probleemloos. Dank Inge!

Susanne:

Meer dan tevreden! We hebben al meerdere trimsalons en dierenartsen bezocht om onze kat te laten ontdoen van vilt en klitten. Maar wat een stress heeft het beestje hiervan gehad. Soort van laatste poging Feline-Care ingeschakeld en zo kwam Inge aan huis behandelen. Zij begrijpt het karakter van onze kat. Voorzichtig, geduldig, lief en doelgericht is onze kat succesvol en met veel minder stress geholpen.

 

Froukje:

Zo blij dat inge Luna heeft behandeld. Zo rustig en lief, Luna is een Maine Coon die door omstandigheden de eerste maanden van haar leven niet goed gesocialiseerd is. Inge weet daar zo goed mee om te gaan. Luna blij en wij ook. Tevens goeie tips meegekregen

 

Rieke:

Ik ben heel blij met de behandeling die onze senior Bobbie heeft gekregen. Hij ziet er weer prachtig uit en het viel ons op dat hij zich ook een stuk prettiger voelt. Bedankt Inge!

 

Vera:

Voor het eerst Inge bij ons thuis voor onze Ragdol Lee. Inge is de rust zelve en zeer professioneel bezig geweest.Het was een hele klus maar Lee vond het allemaal goed. We zijn zeer tevreden en Lee ook. Hartelijk bedankt Inge.  Januari 2022

 

Judith:

Erg fijne kattentrimster! Ze kijkt goed wat de kat nodig heeft en neemt daar haar tijd voor, erg vriendelijk. En weet precies wat de vacht nodig heeft. Zeker een aanrader voor onze 2 Perzische dames! Januari 2022

 

Barbara:

Onze senior Frodo is erg ziek geweest, we dachten dat we hem kwijt zouden raken. Lang verhaal kort, hij is er nog! Mede door zijn ziekte en gevoelige huid en artrose waren er vele klitten ontstaan. Op zoek naar een vachtbesparende en huid/kat vriendelijke trimster. Inge is hier 2x geweest en heeft heel rustig en met respect voor Frodo en mij, hem van zijn ergste klitten geholpen. Ook heeft ze veel uitleg gegeven over hoe zijn vacht te verzorgen. Mocht het ons toch niet lukken hem klitvrij te houden nemen we zeker weer contact op met Inge.

 

C.J.

Met zeer veel zorg en liefde werd onze kat behandeld. Ze neemt alle tijd en legt ondertussen ook nog van alles uit over de verzorging aan het baasje. Top trimster.

 

Anneke:

Een vriendelijke rustige kattentrimster die in alle rust de tijd neemt voor je kattenkinderen en het voor elkaar krijgt zonder blazen, grommen of uithalen de vacht weer klit en vlitvrij te maken. Vachtvriendelijk, katvriendelijk en baasvriendelijk. Ze komt aan huis zodat je niet met een kat die wagenziekte wordt op pad hoeft

 

Paul:

De vacht van onze langharige poes Smoke zat vol klitten. Via de dierenarts terechtgekomen bij Feline Care. Omdat Smoke angstig is en daardoor lastig vervoerd kan worden, kwam de trimster bij ons thuis. Zij ging op een heel rustige manier met hem om, waardoor het trimmen probleemloos verliep. Smoke ziet er weer prachtig uit en zit nu ook een stuk beter in zijn vel. Tevens nog goede tips gekregen om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Kortom wij zijn zeer tevreden over Feline Care en kunnen deze trimsalon dan ook van harte aanbevelen!

 

Simone:

Erg goed geholpen! Fijn hoe onze kat Joop op zijn gemak werd gesteld. Er is veel informatie gegeven omtrent de vacht en gezondheid van onze kat en kan zeker aanraden je kat hier te laten trimmen!

 

Jacob:

Helemaal top Feline neemt de tijd, is zeer professioneel bezig..Onze Fluffie is wat angstig maar ze deed het perfect. Top trimster, waren er heel blij me! Fluffie zonder klitten, prima gedaan, beveel Feline Care zeker aan, toppie.

 

Kim:

Wij, maar ook Keetje, zijn erg tevreden over Inge. Ze werkt secuur, hygiënisch en erg integer. Neemt de tijd, is geduldig en is erg lief voor je dier, wat we erg belangrijk vinden. En groot voordeel, ze komt aan huis!

 

Anja:

Inge neemt de tijd en ziet heel goed wanneer het tijd is om even te stoppen en weer door te gaan. Alle aandacht voor de gemoedstoestand van de kat én voor de haren. Thomas is heel fijn met liefde en aandacht van zijn klitten afgeholpen, zijn nagels zijn geknipt en er zijn haren op sommige plekken wat korter geknipt om het wassen wat makkelijker te maken.

Inge wist ook te vertellen dat klitten veroorzaakt kunnen worden door een te droge lucht in huis, dus dat heb ik thuis later opgezocht en de lucht in mijn huis is inderdaad droog. 38% ipv de ideale 50-55%. Handig deze weetjes en ook handig is dat Inge paraveterinair medewerker is en bijvoorbeeld ook zag dat Thomas een beetje kreupelde. Dat was zo miniem dat ik het niet zag.

Kortom: Professioneel en kundig. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen Inge aan.